ponedeljek, 23. november 2015

Pingvinček

Oh kako hitro čas beži. December je že skoraj pred vrati, jaz pa sem ustvarila šele prvo božično čestitko. Da ne govorim, da me Tinini na pol pobarvani jelenčki že skoraj dva meseca čakajo na mizi. No, bodo morali še malo počakati, saj se je pred njih  vrnil še tale pingvinček od Lily of the valley. Imam pa eno vprašanje glede teh štampiljk iz gume. Ker se ne primejo na akrilni blok, me zanima kako jih ve odtisnete? Jih prilepite na podlago za žige, ali jih pošpricate z nekim sprejem (ne vem kako se imenuje. sem pa videla na delavnici v rayherju, da se to da), da se prilepijo na akrilni blok?Abc Christmas challenge - W Wild Thing
Crafting by Design - Anything Goes
Najlepši par - Galerija meseca novembra
Papertake Weekly - Let it snow
Penny Black and More - Anything Christmas
Simon Says Stamp Wednesday Challenge - Christmas
Word Art Wednesday - #210: Anything Goes

8 komentarjev:

 1. The image is endearing and the embossed snowflakes are so sweet. Thank you so much for taking time to post your very creative art with us this week at Word Art Wednesday in our 210th AG challenge! Blessings, Carole

  OdgovoriIzbriši
 2. Kako je luškan
  lepa božična voščilnica
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 3. oh, isn't he cute?! i love how he sits so prominently in the centre of the card and the red sentiments are very striking against the white. thank you so much for playing along with us at penny black and more.
  linda

  OdgovoriIzbriši
 4. Gorgeous, adorable Christmas card
  Thank you for joining us at Simon says Stamp Wednesday Challenge.
  Luv
  Debby

  OdgovoriIzbriši
 5. Tale pingvinček je tako luškan. Težko ti kaj pomagam v zvezi s temi gumijastimi štampiljkami, ker jih sama skoraj ne uporabljam. Načeloma morajo biti prišvrščene na peno, ki bi se pa naj držala akrilnega bloka.

  OdgovoriIzbriši
 6. Adorable image! Thanks for sharing your card with us at ABC Christmas Challenge. Lisa DT

  OdgovoriIzbriši
 7. A super Christmas card Nina and a nice CAS design.

  Many thanks for joining us at Penny Black and More challeng.

  B x

  OdgovoriIzbriši
 8. Sicer obstaja pena - http://www.mavelu.com/posebna-prozorna-pena-za-stampiljke.html -, ki jo posebej dokupiš in izrežeš, ter večkrat uporabiš, jaz pa kar potegnem z lepilno miško po štampiljki in se drži na blok, pa odlepi z lahkoto, pa tudi večkrat deluje.s to peno mi nekako ni šlo.
  Voščilnica je pa luuuštna :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you so much for leaving a comment. It always makes me happy to hear from you